Můj čas na kafíčko

Do andělské tváře Michaely Kuklové přinášeli v minulosti muži pouze smutek!

Můj čas na kafíčko

Udělala chybu, když se nechala donutit k odvážným fotkám.

Je to už třicet let, kdy se z Michaely Kuklové (52) díky roli princezny Jasněnky stala velká hvězda. Potom ale následovaly věci a situace, kterým by se bývala určitě ráda vyhnula!

Jsou herečky, které se dostanou k natáčení a rolím až tehdy, když vyrostou do krásy. A jsou takové, které si hraní vyzkouší už v dětském věku. Michaela Kuklová by se dala vlastně zařadit do obou kategorií. hrát začala už jako malá, kdy se objevovala v televizních pohádkách a hrách. A do krásy, jak každý ví, vyrostla také.

Bál se líbání stejně jako ona!

Dobrou školou pro mladičkou dívku bylo, že se naučila zacházet s penězi. V televizi samozřejmě nevystupovala zadarmo. Rodiče jí nechávali honoráře, ale nedostávala už od nich žádné kapesné.

Na ní tedy bylo, aby si na vytoužené věci ušetřila. Na tu dobu vzpomíná ráda. „Byla jsem holka, užívala jsem si ten

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden