Moje šťastná hvězda

Do manžela se Alena Antalová zamilovala na první pohled

Moje šťastná hvězda

Hereckou kariéru přerušila kvůli lásce k cirkusovému principálovi, ale toho nejlepšího chlapa našla až o několik let později.

Všechno v životě ALENY ANTALOVÉ (51) se točí kolem rodiny a divadla. Sama by mohla sloužit jako příklad toho, jak lze spojit harmonické soukromí s úspěšnou kariérou.

Poprvé se Alena Antalová (51) objevila před kamerou, když jí byly pouhé dva týdny. Její maminka pracovala jako filmová producentka a do filmu Třináctá komnata tehdy potřebovali malé miminko, které by se nahaté povalovalo v posteli.

To herečka komentuje slovy, že už v takovém věku si střihla choulostivou scénu. Tehdy asi nikdo netušil, že ji jednou bude znát celá země, protože

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden