Můj kousek štěstí

Do nového roku jako novopečená máma

To je radosti! Do nového roku vstoupila Malvína Pachlová (30) už jako novopečená maminka.

Když herečka, již mnozí znají zejména jako kavárnici Šárku z nekonečného seriálu Ulice, začátkem loňského podzimu radostně oznamovala těhotenství, nejspíš ani ona sama netušila, že se ještě v témže ročním období stane maminkou. Její prvorozený potomek se totiž rozhodl přijít na svět dřív.

Ještě váhá? Nechme se překvapit, zda se Ligač rozhoupe a bude svatba.

Překvapení!

Termín porodu měla mít Malvína začátkem letošního roku, do té doby tak měla naplánováno ještě spoustu práce. Ovšem lékaři míní a příroda mění...

Kšefty tak teď musejí jít stranou, a to díky malé princezně, která se narodila začátkem prosince. Herečka s partnerem, hercem, Milanem Ligačem (29), se prý nechali do poslední chvíle napínat, zda budou mít chlapečka či holčičku.

A novorozené dcerce poté vybrali originální jméno – Enola. Dávat dětem netradiční křestní jména je nejen v umělecké branži velmi populární.

Vzpomeňme třeba na herečku Barboru Polákovou (38), která své dcery pojmenovala Ronja (6) a Rika (4) a zdaleka není jediná, kterým se tradiční česká jména nezamlouvala. Zdá se, že klasickým Pepíkům a Maruškám už pomalu odzvonilo.

A teď svatba?

Pachlová a Ligač si teď už jistě naplno užívají rodičovství a všechny radosti i starosti, které s sebou přináší. Za sebou už mají i Vánoce, které vůbec poprvé strávili ve třech. „Ten největší dárek už jsme s přítelem k letošním Vánocům dostali v porodnici,“ řekla láskyplně herečka, které se život v poslední době převrátil naruby.

S partnerem, kolegou z divadla, byli v očekávání již po roční známosti a dnes jsou z nich už šťastní rodiče. Jediné, co téhle nové rodince ještě schází k naprosté úplnosti, je svatba.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden