Moje sladké tajemství

Do soudní síně jí přinesl pugét růží

Nejsou spolu už více než deset let, ale jsou přátelé. Proto tak vypadal i jejich rozvod. Herec Richard Genzer (56) dokonce dodnes říká, že pokud se jeho exmanželka Linda Finková (55) ještě někdy vdá, půjde jí za svědka.

Jejich manželství bylo od začátku tak trochu jiné. Herec Richard Genzer (56), známý ze seriálu ZOO, a zpěvačka Linda Finková (55) se brali v pořadu Hogo Fogo v roce 2000, kde to na ně narafičila zpěvačka Hana Zagorová (†75) s manželem Štefanem Margitou (67).

Po rozvodu zůstali přáteli.

A i pak to byla jedna velká jízda. Léta to vypadalo, že je nemůže nic rozdělit, v roce 2012 se ale jejich cesty najednou rozešly. Spekulovalo se o nevěrách, to ale Finková popřela s tím, že i kdyby na ně došlo, dokázala by nad nimi bez problémů mávnout rukou.

Trvalo dlouhých 10 let, než bylo manželství oficiálně ukončeno. Sami říkali, že se na všem dohodli už dávno, a není třeba na rozvod spěchat.

Nová láska nevyšla

Krátce po rozchodu se Genzer pochlubil vztahem s pedagožkou Markétou Jiránkovou (48), kterou dokonce požádal o ruku. Vztah se nakonec rozpadl, stejně jako s další ženou, Pavlou Kalinovou.

Mladší kráska však nebyla důvodem k rozpadu manželství. „Richard rád dělá věci, které jsou neslučitelné s partnerstvím. Chci vedle sebe člověka, který tyto problémy nemá,“ řekla tajemně.

Ženatý partner

Ani ona nakonec sama nezůstala. Lásku našla u podnikatele Milana Večese (57), který je na tom obdobně jako donedávna Finková – se svou ženou léta nežije, stále je ale ženatý. Na roli svědka si tak Genzer ještě nějaký čas počká.

Nejlepší přátelé

Bývalí manželé mají společně dvě děti, dceru Viktorii (24) a syna Matyáše (15). I kvůli rodině se z nich stali přátelé a rozvod se nesl v důstojném duchu.

Slzy a mejdan

U soudu právníky neměli, rodinný dům za Prahou nechal Genzer manželce už při odchodu a o nic dalšího Finková neprosila. Při vynesení verdiktu jim tekly slzy jako hrachy a po soudu byl mejdan, kde všechno náležite zapili. Vůbec nejvíc soudce překvapilo, že k rozvodovému stání přinesl Genzer Lindě pugét růží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden