Moje šťastná hvězda

Do svatby se příliš nehrne

Moderátor HONZA DĚDEK (50) je už přes rok zadaný. Do ženění se mu ale podle všeho nechce. Co na to ale říká jeho TEREZA?


Když Honza Dědek (50) před rokem při venčení potkal krásnou Terezu Cibulkovou, zaplesalo mu srdce. Už totiž ani nedoufal, že by mohl potkat ženu, se kterou by mu bylo tak dobře. Dvojice už spolu dokonce sdílí i jednu domácnost a na řadu se tak dostává otázka ohledně veselky.


Problém je ale ten, že po ní rozvedený moderátor bohužel netouží, ovšem Tereza, která na sobě ještě svatební šaty nikdy neměla, ano.„To víte, že ho chci,“ odpověděla rozhodně na otázku novinářů a uvedla tak svého milého do značných rozpaků. Povede se jí přítele dotáhnout k oltáři, nebo se dřív dočkáme rozchodu? 


Má špatné vzpomínky


Důvod, proč ho to k oltáři netáhne, je celkem prostý. Honza totiž zažil poměrně drsný rozvod s baletkou Adélou Pollertovou (45), ze kterého se vzpamatovával dva roky a pomohla mu až psycholožka.


Vzpomíná, že zpočátku deprese řešil alkoholem a tím, že každému na potkání vykládal o svém hoři. Svatba tak sice není na pořadu dne, ale k dítěti by se klidně přemluvit dal. Dokáže to ale jeho partnerku dostatečně umlčet?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden