Můj kousek štěstí

Do třetice všeho dobrého našla Jana Švandová toho pravého

Můj kousek štěstí

Po dvou rozvodech už ani nedoufala, že by mohla poznat někoho, s kým stráví zbytek svého života. Přesto se velké lásky dočkala…

Kolikrát měla zlomené srdce, to už by snad ani nedokázala spočítat. Když se ale objevil sympatický developer, zjistila, že ne každý vztah musí skončit poté, co se vášeň změní v řešení běžných starostí.

Věk neřeší, stárne s grácií a do kapsy by s přehledem strčila i kdejakou mladší kolegyni. Za to, že Jana Švandová vypadá stále tak skvěle, může nejen životní optimismus, ale také její harmonický vztah s manželem Pavlem Satoriem (74), s nímž letos slaví už 26. výročí svatby.

Než ho ale poznala, prožila mnoho lásek a také dvě manželství, která skončila rozvodem. Jak se ale říká, do třetice všeho dobrého. „Vždycky jsem byla strašně zamilovaná a myslela si, že je to navěky. Jenže láska po nějaké době pomine a pak se z toho stane normální vztah s každodenními starostmi. Je důležité naučit se ve vztahu žít dál,“ vysvětluje, proč jí vztahy

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden