Moje sladké tajemství

Do Vánoc bude konec?

Naposledy s ní vydržel Prachař.

Nikoho z jejího okolí už slova o lásce k novému partnerovi nedojímají. Po rozvodu s Jakubem Prachařem (38) Agáta Hanychová (36) hledá dalšího osudového muže intenzivně.

Během dvou let vystřídala asi sedm milenců, a to počítáme jen ty, které veřejně přiznala. Dvojnásobná matka si ani jeden vztah nedokázala udržet déle než tři měsíce. Proto jejímu vztahu s Jiřím Hellerem (44) nedávají velké šance. Hanychová je přitom přesvědčená, že majitel e-shopu se sportovními potřebami na vodní sporty bude ten pravý.

Prý jí imponuje, že si z ní tzv. nesedne na zadek. Jak dlouho?

Dělá ji šťastnou

To zkrátka modelka dělává, přizpůsobuje se vždycky tomu chlapovi, do kterého je momentálně zblázněná. S truhlářem Adamem Raiterem jezdila na snowboardu, s kameramanem Markem Niessnerem (33) zase natáčela pořad pro internetovou televizi. O osm let starší Heller se zdá jako někdo, kdo by mohl Agátě imponovat.

Samozřejmě je z něj opět na větvi, což dává vědět do celého světa. „I když se na fotkách tvářím jako... Krásný čas s Jirkou, který mi ukázal něco, co mě dělá fakt šťastnou. A to je být sama sebou,“ pochvaluje si Hanychová. Kde jsme to jen už slyšeli? Aha, říká to v podstatě o každém, kdo jí zkříží cestu.

Šušká se, jestli Agáta není zase single.

Opravdu ji miluje

Jenže tentokrát se k Hanychové hlásí i její partner a zdá se, že to s ní myslí opravdu vážně. „Vždycky jsem si říkal, že do Benátek pojedu až s někým, s kým to bude mít smysl. Tak jsem jenom chtěl říct, že ty Benátky jsou fakt krásné město,“ sdílel pod snímkem z Benátek.

Fanoušci, kteří Agátu znají jako své boty, míní, že tady bude mít zřejmě někdo brzy zlomené srdíčko. I když to hrdličkám očividně klape, všichni si myslí, že spolu do Vánoc nevydrží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden