Můj kousek štěstí

Doběhl si pro svou novou lásku?

Zdá se, že ve světě showbyznysu platí, že čím více obdivovatelek k vám vzhlíží, tím větší trable s láskou máte. To dokonale sedí i na pohledného herce Vojtěcha Kotka (33), který stále ne a ne najít tu pravou.

I když se po jeho boku vystřídalo už hodně krásných děvčat, zatím s žádnou to neskončilo kýženým happy endem.  Nejblíže k němu měl s grafičkou Valerií Rónovou (28).

Sympatická brunetka ho podporovala v kariéře a byla mu také největší oporou v těžkých chvílích, kdy mu zemřel otec. Na další nelehkou situaci, kterou jejímu příteli osud připravil, už ale zřejmě sama neměla dostatek sil.

Otřásla s láskou Valerie a Vojty jeho nehoda?

Bývalá ho v tom nechala

Pár se podle všeho rozešel nedlouho poté, co měl Kotek ošklivou nehodu na motorce. Herec se střetl s traktorem a skončil v nemocnici se dvěma zlomenými obratli. Zranění si vyžádalo následnou několikatýdenní rekonvalescenci. Kvůli tomu musely jít stranou i některé pracovní nabídky. Na zvládnutí této životní zkoušky, už byl ale údajně sám.

Hvězda kultovního filmového hitu Snowboarďáci dokonce nedávno přiznala, že ani po několika měsících od nehody není v úplném pořádku, Kotka trápí bolesti zad „Po bouračce už nemám záda úplně v pořádku a zjistil jsem, že už to bez cvičení nejde.“ Dále tedy pokračuje v domácí rekonvalescenci a snaží se dát se zase dohromady, role se mu totiž jen hrnou.

Snad mu kráska neuteče

Určitě se mu pro natáčení bude hodit, když shodí nějaké to kilo a dostane se do formy.  Vzal to tedy zodpovědně, a začal běhat. A jak se ukázalo, má k tomu daleko větší motivaci než jen vylepšení fyzičky. Do pražských ulic vybíhá s vysportovanou brunetkou (opět), která mu dává pěkně do těla.

Zda se jedná o jeho novou známost, to se Vojta zdráhá přiznat. O jeho trenérku ale prý nejde. „Fakt je takový, že jsem šťastný,“ odpověděl na přímou otázku nepřímou, ale výmluvnou odpovědí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden