Moje sladké tajemství

Dobíjí ji energií mladší milenec?

Údajně se potýkají s drsnou finanční krizí!

Psychické vypětí se v posledních měsících zažívá Olga Menzelová (41). Neustálý stres kvůli zdravotnímu stavu jejího milovaného manžela Jiřího Menzela (81) jí totiž znemožňuje být alespoň chvíli v klidu. I proto bylo velkým překvapením, když se Olga objevila ve společnosti na vernisáži fotografií, kterou navíc sama uspořádala.

Byla totiž ozdobou celého večera a na první pohled by snad člověk ani neřekl, že prožívá skutečně mimořádně složité období. Ještě k tomu, když se ke zdravotním lapáliím jejího muže pomalu přidávají také finanční problémy.

„Teď nás vlastně všechny živím já,“ přiznala producentka, která tak díky tomu ze sebe pomalu strhává nálepku vypočítavé ženy, která je se slavným režisérem pouze kvůli jeho tučnému kontu. Není totiž zrovna obvyklé, aby společně dlouhá léta žila dvojice, kterou dělí věkový rozdíl rovných čtyřicet let.

Není tak divu, že se začíná spekulovat o tom, že se Olga potají schází z nějakým mladším mužem, díky čemuž se jí daří alespoň na chvíli odreagovat a nabrat síly na to, aby se mohla starat o svého životního partnera.

Jiří se totiž neobejde bez intenzivní péče, která je až na výjimky takřka celodenní. „Doma je spokojený a je na tom určitě lépe, domácí péče mu prospívá,“ dodala Menzelová s tím, že kdyby byl její manžel stále bohatý, všechno by bylo mnohem jednodušší.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden