Můj kousek štěstí

Dobře, asi budu rodit...

Je to dobrá atmosféra k početí? To skoro vypadá na přímý přenos!

Tak už je to tady. Miss World 2006 Taťána Gregor Brzobohatá (33) už nedokáže vydržet tlak, který na ni vyvíjí okolí. Neustále dotěrné dotazy na eventuální těhotenství, jež slýchá minimálně od svatby s Ondřejem Brzobohatým (38), a to už je pět let, ji nesmírně deptají.

V současné době se dokonce přidávají nešetrné spekulace, že se krásné modelce otěhotnět nějak nedaří – a tady si Taťána právem připadá zasažená na nejcitlivějším místě. Aby netaktním poznámkám čelila, rozhodla se rázně zavřít pochybovačům ústa.

„Cítím, že už je ten správný čas plánovat dítě,“ překvapivě konstatuje třiatřicetiletá Taťána Gregor Brzobohatá. O jejích slovech nelze pochybovat, takto přímému prohlášení se léta úzkostlivě vyhýbala.

„Sama už vím, že ten správný moment a čas na děti, pokud máte neustále příležitosti se pracovně a kreativně vyžít jako my, nebude prostě nikdy,“ dodává. A protože odsouvat mateřství donekonečna nelze, přichází s radikálním řešením.

Nastal ten pravý čas. O klienty ani o pracovní závazky nepřijde, s partnerovou podporou vše zvládne i při dětech. „Nevnímám to dneska už jako překážku,“ ujišťuje krásná blondýnka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden