Můj kousek štěstí
Dočká se Agáta další svatby?
Na začátku věřil jejich vztahu málokdo, ale kurz na jeho krach je každým dnem o něco nižší...
Dočká se Agáta další svatby?

Vypadá to nadějně! Doktor přečkal „zkušební dobu“ a s bývalou rebelkou cukrují jako dvě hrdličky. Snad jim to štěstí neuletí…Dříve Agáta Hanychová (37) střídala partnery jako na běžícím páse. Vybírala, porovnávala, zamilovávala se, a rozcházela se.

Mnoho modelčiných pokusů o navázání dlouhodobého vztahu nepřežilo takzvanou „zkušební dobu“ a po třech měsících obvykle následovalo hořké zklamání korunované rozchodem. Nyní se ale zdá, že dcera Veroniky Žilkové (60), konečně kápla na muže podle svého gusta.

Dávno po „zkušebce“

Se sympatickým slovenským chirurgem Andrejem Nikovem (39) randí už půl roku, což je na ni nevídaný úspěch. Pověstnou „zkušebku“ už tedy mají dávno za sebou a pan doktor kritickým obdobím evidentně prošel jako nůž máslem.

Klape to

Byť se už mnohokrát spekulovalo o tom, že vztahu dávno odzvonilo, opak se zdá být pravdou. Hanychová se na internetu, krom všudypřítomné reklamy na cokoli, chlubí svým fanouškům zamilovanými fotografiemi a na svého nového partnera pěje po všech stránkách jen chválu.

Zdá se tedy, že jediné zvonění, které v případě této dvojice brzy uslyšíme, bude to svatební. Nedávno ve stejném smyslu dvojice zamotala hlavu nejen veřejnosti, ale i svým blízkým, to když se na Agátině levém prsteníčku objevil třpytivý prstýnek, který jí milující přítel daroval k sedmatřicátým narozeninám.

„Zásnubní prstýnek to není, já jsem věděla, že to nejsou zásnuby, ale celá moje rodina měla reakci, jako by to byly. Prý, pane doktore, to je zásnubní?“ vyprávěla Hanychová, která spokojeností září na dálku a podle mnohých se mění k nepoznání. Láska má na ni zřejmě dobrý vliv.

Změnila se

Dříve platila za neúnavnou královnu večírků, nyní to ale vypadá, že hýřivému životu dala vale a soustředí se hlavně na to, být dobrou mámou, partnerkou a hospodyňkou. Hlavně, aby jí to dlouho vydrželo. Z předchozích vztahů má Agáta děti Kryšpína (10) a Miu (4), a stejně tak její partner už je dvojnásobným tátou.

„Naše děti se mají rády. Jsou ve stejném věku, o to je to lepší. Jsem ráda, že mám konečně po dlouhé době fakt vztah, o kterém můžu říct, že je vážný,“ nešetří silnými slovy Hanychová.

Happy end

Není tedy divu, že mnozí už spekulují nad tím, zda dvojice nechystá svatbu či společného potomka. Na to je prý ale ještě čas. Zda se Agáta brzy dočká další veselky či miminka, je momentálně ve hvězdách, stejně jako to, zda jí s tímto mužem konečně čeká happy end.

Související články
Má doma prvňačku, do školy ji ale Kristýna Leichtová (39) neposlala. Rozhodla se, že bude Dorotku (6) učit sama. Herečka ze seriálu Zalez do spacáku prohlašuje, že se jí nelíbí současný školní systém. I bez odborného vzdělání si tak troufne učitele nahradit. Jen aby to nedopadlo jako s jejím nevalným podnikáním… Režíruje i režiséra? Navíc se […]
Můj čas na kafíčko / 17.10.2024
Zvláštní informace kolují českým showbyznysem s ohledem na konec Pavly Tomicové (62) v seriálu ZOO. Oblíbená herečka a její postava Anežky Krásné se do samotného finále projektu nedostala. Prima s ní ale měla počítat do dalšího seriálu, který měl volně navazovat na divácky úspěšnou ZOO. Jenže Tomicová odmítla. „Její okolí jí to v podstatě nedovolilo. Mají v živé […]
reklama
Moje šťastná hvězda / 17.10.2024
Moderování Snídaně s Novou herečku Danu Morávkovou (53) po boku Jana Čenského (63) baví, ale zdá se, že jde na dno svých sil. Jak jinak si vysvětlit, že spí hodinu denně a dře do posledního dechu?  Je to teď na ní? „Mně se stane, že přijedu ve dvě ráno z divadelního zájezdu a za hodinu a půl už musím vstávat,“ […]
Herečce Anně Kadeřávkové (27) ze seriálu Ulice se lepí smůla na paty. Poté, co konečně vyřešila problém s developerem, těšila se na stěhování. Místo toho ale přišel rozchod! Dva roky se těšila, až bude její hnízdečko hotové, ale ani ve snu by neřekla, že v něm nakonec skončí úplně sama. Anna Kadeřávková (27) byla přitom ještě […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz