Můj kousek štěstí

Dočká se Gabriela Partyšová vytouženého dítěte?

Moderátorka Gabriela Partyšová (39) s manželem pracuje na druhém potomkovi. Vážně však hrozí, že zmaří všechny naděje....

Moderátorka Gabriela Partyšová žije s podnikatelem Danielem Farnbauerem (41) dva roky. Už v lednu 2016 se tajně vzali. Bylo to překvapení i pro jejich nejbližší přátele. Sezvali je totiž do jedné luxusní restaurace s tím, že se bude jednat o oslavu narozenin.

Nečekaně však Partyšová přítomným oznámila, že jde o svatební obřad. Moderátorka zřejmě ví, že není na co čekat. Nenechla se odradit nevydařeným manželstvím se známým podnikatelem Josefem Koktou (60) a rychle využila druhou šanci.

Jenomže zatímco svatební šaty oblékla záhy, další část jejích představ je ve hvězdách. Gabriela, která už má jednoho devítiletého syna Kristiána s Koktou, by si moc přála ještě dalšího potomka. A se svým současným partnerem by chtěla zadělat na miminko co nejdříve.

"Vždy jsem chtěla více dětí," přiznala. I Daniel má ratolesti již z předchozího manželství, ale dítě s Gabrielou by přivítal s radostí. "Miminko si moc přejeme," sdělila moderátorka a pochlubila se, že už má vymyšlené i jméno.

"Chtěli bychom holčičku, ale šťastní budeme i za chlapečka. Líbila by se mi Daniela, protože manžel je Daniel, a krásné je také Ester," svěřila se. Jenomže plánuje se lehce a realita může být mnohem těžší.

Týdny a měsíce plynou a těhotenský test ukazuje stále jen jednu čárku... "Moc dobře víme, jaký je to zázrak, tak čekáme na vesmír, jestli nějakou tu duši pošle," nechala se slyšet Partyšová. Stále v ní plápolá jiskřička naděje, že se to povede dřív, než bude pozdě.

Vždyť jí čtyřicátý rok klepe na dveře a později může být těhotenství už velmi rizikové. Možná by se ale Partyšová měla zaměřit na to, proč se jí nedaří otěhotnět. Možná to oragnismu ztěžuje tím, že se příliš přepíná! Gabriela je totiž doslova posedlá cvičením.

Ve snaze zůstat stále krásná a mladistvá, se prý denně doma mučí na kardio stroji, a k tomu ještě chodí několikrát týdně na jógu. Ne, že by cvičení nebylo prospěšné, ale jak se říká, čeho je moc, toho je příliš.

Partyšová už v důsledku neustálé fyzické zátěže na sobě nemá snad gram tuku a přílišná hubenost, jak známo, snižuje pravděpodobnost otěhotnění. Kdyby dala přednost zdravým ženským tvarům a dopřála si více relaxu, nejspíš by udělala lépe.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden