Můj čas na kafíčko

Dočká se Issová vytouženého dítěte?

Jedna z našich nejkrásnějších hereček s obrovskýma očima Klára Issová (37) má svůj život jako na houpačce. Kláře se sice momentálně velmi daří v profesním životě a je hvězda nové české komedie Všechno nebo nic, ale v tom soukromém se stále trápí!

Nejen, že ještě nenarazila na toho pravého muže do života, ale tím pádem stále čeká i na vytoužené miminko, po kterém prý touží už od svých dvaceti let. Biologické hodiny prostě nejdou zastavit a ty Klářiny už zběsile tikají na poplach! Potká už okatou krásku konečně rodinné štěstí? Potká svého budoucího muže třeba při svých cestovatelských dobrodružstvích? Nebo už se tak stalo?

Zahání samotu prací a cestováním?

Dlouhé roky se vyrovnávala s tím, že ji opustil její dlouholetý partner - režisér David Ondříček (47), se kterým žila dlouhé čtyři roky a snila s ním o společné budoucnosti. Jenže ten ji nečekaně a drsně vyměnil za její sestřenici, která se objeví i třetí řadě populární soutěže Tvoje tvář Marthu Issovou (35). Dokonce už spolu mají čtyřletou dcerku Františku (4). Co tedy dělá Klára špatně? „Jsem stále sama, ale to neznamená, že jsem zoufalá. Naopak jsem pracovně velmi spokojená a hlavně vnitřně jsem v pohodě. Jde to i bez chlapy, “ vyhnula se otázce na své soukromí herečka a dodala, že na ni určitě ta velká láska někde čeká. Neměla by ji tedy už jít naproti? Třeba vyrazit na další dobrodružnou cestu po světě, ve kterých se opravdu vyžívá! Nebo to jsou spíš úniky od reality a samoty bez partnera?

Vyhraje Čech nebo Američan?

Lásku zažívá Klára už nějaký čas hlavně ve svých rolích! V nich už totiž dávno není za tu uťápnutou intelektuální stydlivku jako dřív, ale umí se pořádně odvázat! Naposledy třeba v komedii Všechno nebo nic, kde si při natáčení jako vášnivá dračice užívala divoký sex s hercem Ondřejem Sokolem (45) přímo uprostřed knihkupectví. Mohlo by snad právě mezi nimi vzplanout vášnivý románek i ve skutečnosti? Oba jsou volní, tak proč by ne? Nebo snad přeroste přátelství v lásku mezi ní a americkým hercem Joem Weintraubem, se kterým byla viděna několikrát na podzim a prý spolu jen pilují angličtinu? Jak tohle dopadne?

Zamilovali se ve filmu. Co takhle v životě?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden