Moje chvilka pohody

Dočká se ještě dítěte?

Česká Marilyn Miluše Bittnerová (39) má čtyřicítku na krku a začíná jí docházet, že se jí čas na mateřství opovážlivě krátí. Podaří se jí ještě i přes zdravotní potíže otěhotnět?

Budou už téměř tři roky, co se herečka rozvedla se svým manželem s nímž pochopitelně výhledově plánovala rodinu. Vztah jim však nevydržel a plány se logicky vytratily. Jenže vnadná kráska má na krku čtyřicítku a po ruce zatím údajně není stále ten pravý, se kterým by si dítě pořídila. Jak se vyrovnává s tím, že jí biologické hodiny tikají stále hlasitěji?

Nechce být sama

„O potomkovi přemýšlím neustále. Nicméně nemám po svém boku žádného partnera, který by mohl mému dítěti dělat tatínka,“ uvedla smířeně herečka. Že by měla dítě vychovávat sama, to si představit ale nedokáže. Ráda by pro své dítě měla úplnou rodinu. Jak sama uvedla nepatří rozhodně mezi ty ženy, které by si pořídili dítě a vychovávaly ho sami. „Já si dítě nechci pořídit za každou cenu. Připadalo by mi to v mém případě velmi sobecké,“ svěřila se s tím, že když se někdo rozhodne takový život žít, nijak ho neodsuzuje, ale ona sama se na něco takového necítí.

Zdravotní problémy

Podle našich informací nemůže herečka nic, kde je lepek, trpí totiž celiakií a navíc ji trápí vleklé problémy se štítnou žlázou, které by mohly být dokonce příčinou, proč by nemohla mít děti! „Dojela jsem na to, že jsem moc pracovala. Bylo to dost nepříjemné,“ uvedla s tím, že se její onemocnění projevuje zejména extrémní únavou a nervovým vypětím. Před třemi lety nepřipadalo otěhotnění v úvahu, herečka čekala, zda bude nutná hormonální léčba. A tak čekala, jenže mezitím se rozvedla s manželem a nyní, když už by si dítě pořídit mohla, nemá zase s kým. Dokonce už má náhradní plán, pokud by se jí nepodařilo otěhotnět! Nechce se totiž stresovat, a tak si vymyslela, že když k ní děťátko nepřijde přirozenou cestou, adoptuje si ho!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden