Můj čas na kafíčko

Dočká se ještě svatby v bílém?

Můj čas na kafíčko

Na muže má Jitka v životě smůlu. Dva velcí pánové jejího srdce ji před nedávnem navždy opustili.

Zatím neměla štěstí na muže, přitom jejím životem prošli hned dva pánové, které jí svého času záviděla nejedna žena. Ona ale toužila po lásce, svatbě a rodině a to se jí s nimi nesplnilo. Nikdy ale neříkej nikdy...

Náročné období má za sebou Jitka Zelenková (71). Kvůli pandemii byla na dlouho odříznuta od toho, co má ráda – nemohla koncertovat pro plné sály dychtivých fanoušků, ale navíc se musela ještě vypořádávat se ztrátou velkých životních lásek.

Zpěvačka je ale životní bojovnice, která o sobě tvrdí, že má šťastnou povahu a z každé rány se umí rychle uzdravit. Porvat se ale s tolika ranami najednou, to ji muselo stát hodně sil.

Bez lásky láska není

Čtrnáct let vystupovala jako vokalistka po boku Karla Gotta (†80). Zatímco stát vedle něj alespoň na pár sekund bylo pro většinu dívek jako sen, ona s ním křepčila na pódiích večer co večer. Tato etapa pro ni, kromě startu kariéry, byla i ve znamení dlouhé a nenaplněné lásky. O Jitce je známo, že si

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden