Moje sladké tajemství

Dočká se konečně své osudové lásky?

Anička se rozhodla svůj život změnit od základů.

Zpěvačka Anna Slováčková (25) věří, že všechno zlé už je za ní, a rozhodla se pohnout svým životem. Neuvěřitelná změna, kterou prošla, by jí mohla pomoci konečně získat toho pravého.

Neuvěřitelnou proměnou prošla herečka Anna Slováčková (25), kterou si diváci zvykli vídat v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Za pět měsíců dokázala shodit více než osm kilo a k vysněnému cíli už jí zbývá jen malinkatý kousíček. „Teď už to jen udržet, když jsem tak hezky zhubla,“ říká Slováčková se smíchem.

Skoro ideální partnerka

Nejde si nevšimnout, že Slováčkové to v současnosti neobyčejně sluší. Proto je s podivem, že se v její blízkosti stále nevyskytuje žádný muž. Je pravda, že mladá zpěvačka na partnery zatím moc štěstí neměla. A to přesto, že podle všeho není nijak vybíravá.

„Mně jsou ty svaly asi trošku jedno. Můj typ kluka vypadá jinak,“ prozradila Anička, že rozhodně po partnerovi nepožaduje vypracovanou postavu. A dokonce je prý na rozdíl od jiných ochotna tolerovat i jistou míru žárlivosti.

„Snesla bych to, ale odtamtaď potamtaď! Nesmí to být žádný žárlivec, který to uškrtí. Já mám ráda, když jsou lidé do jisté míry žárliví, spíš taková zdravá žárlivost,“ říká sympatická blondýnka.

Tohle léto by se na ni mohlo usmát štěstí

Možná že teď by se na ni mohlo usmát štěstí. S novou postavou jde samozřejmě ruku v ruce i vyšší sebevědomí. Do karet jí hraje i fakt, že by se mohla během letošního léta vrátit na pódia a se svou kapelou objet pár hudebních festivalů.

Těžko si představit lepší místo, kde by se mohli dva mladí lidé seznámit. No, a neméně důležitý je i fakt, že Aničku už naštěstí nebude zaměstnávat strach o vlastní zdraví a fyzicky a časově náročná léčba. Její okolí tak doufá, že by konečně mohla načít šťastnou kapitolu svého života. Starostí už si přece jen užila až dost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden