Moje šťastná hvězda

Dočká se Kristina Kloubková ještě velké svatby?

Kvůli dceři nechce nic nového prozradit

S dnes již bývalým partnerem KARLEM MORAVCEM (38), se kterým má dceru JASMÍNU, se blonďatá moderátorka KRISTINA KLOUBKOVÁ (39) svatby nedočkala. Naopak zjistili, že mají tak rozdílné představy o rodinném životě, že se nakonec rozešli, ovšem svůj rozchod velmi dobře tajili a je tedy otázka, kdy Kristina začala randit s novým mužem.

Kloubková tvrdí, že jsou s Karlem spolu stále zadobře a že jí i nadále hodně pomáhá. „Jako rodiče fungujeme,“ říká. Spekulace o nervech kolem rozpadu vztahu, které se měly projevit výrazným úbytkem její váhy, Kloubková vyvrací s tím, že ve stresu rozhodně není.

Nyní se dokonce zda, že blondýnka má nový důvod k radosti, a tudíž se snad spraví i její postava. Přiznala totiž novou známost. „Po mém boku se objevuje někdo nový,“ uvedla s tím, že více zatím nechce prozrazovat zejména s ohledem na dceru.

Vzhledem k těmto velkým tajnostem, na které u Kristiny nejsme tak úplně zvyklí, se zdá, že by vztah s novým panem Neznámým mohl mít šanci na dlouhodobější vývoj.A tak se samozřejmě nabízí nejdůležitější otázka. Dočká se Kristina Kloubková svatby? Přáli bychom jí to.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden