Můj čas na kafíčko

Dočká se někdy vysněné svatby?

Poté, co hvězda seriálu Modrý kód Sandra Nováková (38) oslavila s dlouholetým přítelem, režisérem Vojtěchem Moravcem (33) , sedm let jejich vztahu, před pár měsíci jí přišla žádost o ruku. Herečce se tak na prsteníčku vyjímá nový šperk.

Kdy bude svatba? Sandra zřejmě dlouho čekat nebude. Práskla, že by se svatba mohla uskutečnit již v průběhu tohoto léta. Spolu s tím už také začala shromažďovat tipy na místo, kde by se jejich velký den mohl uskutečnit. Určitě ji chce mít v Praze nebo v blízkém okolí. Sandra už se na svatbu moc těší.

Nabízí se tedy možnost, jestli nebude po svatbě následovat dítě. Sice už má s partnerem Vojtou syna Mikuláše (4), ale chce mu prý pořídit ještě bratříčka. Ještě aby nakonec neodešla ze seriálu Modrý kód, stejně jako to kvůli těhotenství udělala herečka Veronika Arichteva (34). Bude tohle i její případ?

Místo herečky z Modrého kódu z ní bude designérka?

Zdá se, že Sandra myslí na zadní vrátka, a tak se kromě hraní pustila do návrhů interiérů. Oblíbenkyně ze seriálu Modrý kód je v tom dost dobrá, a tak po první přestavbě hned dostala další zakázku.

„Můj první kompletní design interiéru. Je v něm i spousta vlastnoruční práce, viz věšák v předsíni, stěna za jídelním stolem nebo tyrkysový botník. Ten vyráběl Vojtěch,“ pochlubila se. „Já ho jen dobarvila. Ale jsem na sebe hrdá! A hlavně už mám zakázku na další proměnu!

Z toho mám úplně největší radost,“doplnila pyšná designérka, která se v tomto oboru našla. Nabídky na další zakázky na sebe nenechaly čekat. Zájem o její práci mají prý i známí bytoví architekti.

Pochlubila se novým přírůstkem do rodiny

Herečka nedělá jen návrhy cizích interiérů. Před pokračováním v seriálu se rozhodla společně se svým manželem postavit pro svého syna Miluláše malý zahradní dům na stromě. Má tam i balkon, aby si měl kam zvát návštěvy.

Aby toho nebylo málo, jejich domácnost se rozrostla o dalšího člena. Sandra svému synovi totiž pořídila psího kamaráda. Štěně rasy Jack Russell teriér dostalo netradiční jméno Borůvka. Jezevčík její mámy se jmenuje dokonce Brufen!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden