Moje sladké tajemství

Dočkají se vůbec kvůli sporům veselky?

Co má herec Roman Vojtek (46) za lubem, že poslední dobou tolik propadl čtení literatury, která se zaobírá různými pohledy na svět? Na sociálních sítích se totiž pochlubil tím, jak se pustil do pročítání publikací, které ho mají navést k tomu, aby přestal negativně myslet.

Jenomže to prý nejde, když ten dotyčný není šťastný. Jedna z knih má být o tom, jak se psychicky vyrovnat s tím, když se dané osobě hroutí svět. Například má časté deprese, problémy s hysterickou partnerkou nebo s nedůvěřivým okolím.

Co tím Vojtek naznačuje? Je snad nespokojený po boku své snoubenky, herečky Petry Vraspírové (32), nebo snad ona s ním? Nedokáží spolu vycházet Možná, že jejich vztah opravdu není tak dokonalý a harmonický, jako se už nedávno spekulovalo.

Proč by se také jinak tak podivně choval. Otázkou je, jestli si spíše nepřála Vraspírová, aby se nad sebou Roman zamyslel. Kdoví, jestli jí právě nevadí, že Vojtek je k ní někdy až moc otevřený, a poté mezi nimi asi dochází k zbytečným hádkám a neporozumění. Je ale zvláštní, proč tedy Roman požádal Petru o ruku. Myslel si snad, že by kvůli tomu hodili všechny jejich problémy za hlavu? Své údajně sehrálo, že zoufale toužil po tom, aby si Petru udržel zuby nehty.

Patrně už ale nedomyslel, že svatba nevyřeší jejich spory a ty se mohou zanedlouho znovu objevit. Byla by její kariéra v ohrožení? Pomalu to začíná vypadat, že Vojtek chce svatbu uskutečnit co nejdříve, aby mu zřejmě jeho milá nepláchla.

Evidentně si myslí, že jakmile si ji omotá kolem prstu, neutíkalo by se jí už tak snadno..

Je divné, že si ho ale atraktivní Petra chce vzít, když ví, že to mezi nimi údajně není v naprostém pořádku. Bojí se snad, že kdyby cokoli namítla, zlomil by nad ní Roman ihned hůl? Nebylo by navíc divu, kdyby se obávala toho, jak by to bylo dál s její kariérou, kterou si nyní tak úspěšně odstartovala.

Pravděpodobně by se Vojtek mohl zachovat tak, že by její pověst pošpinil a ona by se už nedočkala další herecké role. Přece jen v porovnání s ní, on je stále v českém showbyznysu známější..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden