Moje šťastná hvězda

Dočkal se místo svatby rozchodu?

Po boku psycholožky KATEŘINY KANTOVÉ (42) zářil MARTIN ZOUNAR (55) štěstím a plánoval svatbu. K té ale nedošlo. Jsou vůbec ještě spolu?


V seriálu Ordinace v růžové zahradě Martin Zounar (55) sice vtipkuje, v soukromí se ale podle všeho trápí. Když před lety vyplulo na povrch, že randí s pohlednou psycholožkou Kateřinou Kantovou (42), změnil se k nepoznání. 


Rapidně zhubl a z morouse se najednou stal zase ten Martin, jakým byl v minulosti. Tomu je ale nyní zřejmě konec. Někteří fanoušci mají dokonce strach, že se herec s blondýnkou rozešel.


Herec pravidelně zásoboval sociální sítě zamilovanými snímky. To se ale nyní změnilo.

Odložená svatba

Štěstí v lásce se mu dlouho vyhýbalo obloukem. Jeho nejdůležitějším vztahem byl bezesporu ten s producentkou Simonou Brdičkovou (46), která mu porodila dceru Claudii (13). Poté měl ještě několik románků, nikdy z toho ale nevzniklo něco víc. Herec si prý myslel, že mu zkrátka spokojený vztah není souzený a už navždy zůstane sám.

Pak se ale zjevila krásná Kateřina a on nemohl uvěřit tomu, že se do něho zamilovala. Krátce nato došlo na zásnuby, ke svatbě ale zatím nedošlo. „Před třemi lety jsme měli už termín, všechno bylo objednané. Jenže přišel covid,“ svěřil se letos v květnu.

Začal být podrážděný

Kdykoli teď ale přijde na veselku řeč, reaguje Martin podrážděně. Nutno podotknout, že se už ani moc nechlubí žádnými společnými fotkami. Není se tedy čemu divit, že se mluví o rozchodu. My ale věříme, že tomu tak není a brzy společně přece jen stanou před oltářem a užijí si svůj vysněný den.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden