Moje šťastná hvězda

Dočkala se Olga Matušková náruče nového muže?

Hlubším citům se snaží bránit

Je to sedm let, co OLGA MATUŠKOVÁ (67) přišla o životní lásku WALDEMARA MATUŠKU (†76). Zarmoucená zpěvačka nechtěla o nikom jiném dlouho ani slyšet. Zdálo se, že zůstane sama. Nakonec ale přece jen své srdce někomu otevřela...

Vztah s milovaným Waldou byl a stále je pro Olgu natolik unikátní, že si je jistá, že k nikomu jinému nic podobného už pocítit nemůže a ani nechce. Nejspíš hlavně proto neměla od úmrtí Matušky zájem se po nové životní lásce poohlížet.

Věděla, že by to stejně nemohlo fungovat. O to více otázek vyvolává její sblížení s JIŘÍM PLANNEREM (82), které, jak nově přiznala, trvá už několik měsíců. Za připomenutí jistě stojí, že je to ten Jiří Planner, který se podílel na založení divadla Semafor a byl celoživotním kamarádem Waldemara, na jehož přání byl dokonce kmotrem jeho syna WALDEMARA (38). Podle Olgy se ale mezi ní a Jiřím nejedná o vzplanutí nečekaného citu.

Spojilo je neštěstí

Přestože Jiří je i ve svém věku velký elegán, na společnou cestu je nepřivedla vzájemná přitažlivost, ale podle Olgy spíš osud, který oběma připravil podobné neštěstí.

„Jemu zemřela žena před dvěma lety,“ vysvětluje hlavní důvod, který oba vdovce přiměl, aby si život začali užívat spolu. A to se podle všeho povedlo. „S Jirkou jsem moc ráda, protože máme hodně společných vzpomínek,“ pochvaluje si Olga s tím, že jsou schopni si povídat několik hodin v kuse a stále si mají co říct. O Jirkovi sice mluví především jako o blízkém rodinném příteli, zároveň ale přiznává, že ten nový vztah, který spolu mají teď, jí pomohl nastartovat novou životní etapu. A takové změny většinou přinášejí další kroky.

Důstojná náhrada

Zdráhá se ale připustit nahlas, že by se vztah s Plannerem měl časem změnit v něco víc, natož snad v manželství. Pravdou přitom je, že kromě společné romantické dovolené na Tahiti spolu strávili například už i Vánoce.

„Trávíme spolu mnohem víc času než dřív,“ prozrazuje se spokojeným úsměvem Matušková s tím, že pro ni není důležitý druh vztahu, ale to, že je jim spolu dobře. K většímu uvolnění nových citů zpěvačce podle všeho stále brání staré city k Waldemarovi. „Pořád mám v posteli ten svetr a polštář,“ uzavírá zpěvačka.

Jestli s Jiřím zůstanou přátelé nebo se stanou partnery, ukáže až čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden