Můj kousek štěstí

Dočkáme se ještě svatby?

Můj kousek štěstí

Před kamerou vypadala na zakřiknutou studentku, později nás lekala jako protivná, upjatá učitelka. Ve skutečnosti to ale byla svéhlavá dračice. Čeho se od této herečky ještě dočkáme?

Patřila mezi nejobsazovanější herečky sedmdesátých let a byla řazena mezi přitažlivé ženy. V legendární Noci na Karlštejně bychom jí jako Aleně uvěřili, ovšem ve snímku Léto s kovbojem i v mnoha dalších snímcích měla neduživá herečka s výrazem učitelky do sexy symbolu daleko.

Daniele Kolářové je ale ke cti, že stárnout umí noblesně a s grácií. Taková vlastnost je u hereček vzácností. I když v mládí působila naivním dojmem, tvrdila, že má do naivky daleko.

A nejspíš tomu tak v jejím osobním životě skutečně bylo. Vdala se ve svých osmadvaceti letech, a to proto, že musela.

Tehdy nebylo zvykem, aby si herečky pořizovaly dítě, protože by to zničilo jejich kariéru. Velkým příkladem matky herečky se stala až

Zbývá vám 66% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden