Moje šťastná hvězda

Dodnes při hraní svádí boj s obrovskou nervozitou

Moje šťastná hvězda

Celý život se snažil všechno dělat naplno, bez milované manželky LIBUŠKY (†78) to pro JAROSLAVA SATORANSKÉHO (81) ale už dávno není ono.

Ačkoli byl velice nadaný, na herectví ani nepomyslel. Měl úplně jiný sen, velká shoda náhod ale nakonec zapříčinila, že se z něho stal herec.

Přestože by díky všemu, co za svůj život stihl dokázat, mohl být pořádně nafoukaný, Jaroslav Satoranský (81) byl naopak vždy velice skromný a na rozdíl od mnoha svých kolegů žil život v poklidu a bez jakýchkoli větších skandálů. Narodil se 17. prosince roku 1939 v Praze.

Jeho rodiče i o šest let starší sestra byli nadšení ochotníci a podporovali v tom i svého syna. Ten je na představení často doprovázel a čas od času si tak i zahrál. Jenže sám přiznal, že namísto toho, aby

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden