Moje sladké tajemství

Dohadují se kvůli dalšímu potomkovi!

I když má slavný herec Saša Rašilov (46) dvě dcery Josefínu (24) a Antonii (20) z předchozího manželství s Vandou Hybnerovou (50) a další dceru Marušku (1) mu porodila jeho současná žena Lída (34), nemá herec dost.

Muži v jeho věku si už většinou chtějí užívat klidu. Rašilov se však nechal slyšet, že by mu vůbec nevadilo, kdyby měla Maruška alespoň ještě dva nebo tři sourozence. „Tak se modlím, aby měla moje milovaná žena stejný názor, pevné zdraví a nervy a abych měl dost práce, rád bych je všechny uživil,“ svěřil se se svým přáním herec.

Lída bohužel ale stejného názoru není a podle našich informací ji představa takhle početné rodiny doslova děsí. „Saša chce strašně moc dětí, ale to asi nedám,“ prozradila herečka. Nejenže má obavy, jestli by péči o tolik dětí vůbec zvládla, navíc ji údajně pěkně štve, jak jí manžel ve výchově radí a stále ji poučuje.

Má pocit, že má přece jen trochu více zkušeností, když vychoval už dvě dcery. Nejsou to údajně ale zdaleka jediné problémy, které partneři řeší. Dohadují se podle všeho i kvůli úklidu nebo bydlení..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden