Moje šťastná hvězda

Dohnal Rybovou do náručí milence?

Krásná herečka se prý cítí jako páté kolo u vozu, David Prachař si měl najít jiné zájmy.

Stále častěji se mluví o tom, že s manželstvím půvabné Lindy Rybové (48) a Davida Prachaře (65) to jde od desíti k pěti. A herečka to prý velmi špatně nese.

Herečka z nekonečného seriálu Ulice se podle některých svých kolegů i fanoušků téměř ztrácí před očima. Linda Rybová (48) údajně navíc často chodí jako tělo bez duše, je zamlklá, zamyšlená a bez nálady i energie.

Naštěstí nejspíš nejde o žádné zdravotní komplikace, za vším podle všeho stojí David Prachař (65). Není to tak dávno, co se spekulovalo o tom, že si měl najít milenku. Herec se také věnuje všemu možnému, jen ne své krásné manželce. A ta se asi dost trápí.

Hodně lidí nevěří tomu, že by takovou krásku zanedbával.

Jeho mužské ego dostalo zásah

Aby toho nebylo málo, Prachař má být dost náladový. Povídá se, že za to může to, že jako první vypadl z taneční soutěže StarDance a jeho ego se přes to nedokáže přenést, a to ani po tolika měsících. Což se asi není čemu divit, protože jeho známí si z něj kvůli tomu mají stále dělat legraci.

Bohužel to ale má odnášet Rybová, která se ho přitom snažila všemožně podpořit a dodat mu pocit, že v jejích očích rozhodně není o nic menší chlap. Zdá se však, že herec z minisérie Iveta na to neslyší a pořád si žije ve svém vlastním světě.

Stále častěji se ale spekuluje o tom, že by se mu to dřív či později mohlo vrátit a manželka by mu mohla utéct za někým, kdo se k ní bude chovat tak, jak si zaslouží.

Žhavý románek s kolegou z Ulice?

Už se dokonce objevily informace, že si velmi dobře rozumí s Martinem Fingerem (53). Možná to jsou jen drby. Na druhou stranu tihle dva spolu hrají v Ulici pár, ve scénáři mají sem také dotyky, objetí či polibky. A jestli Rybová kvůli problémům doma není ve zrovna dobrém psychickém rozpoložení, snadno by se to mohlo zvrtnout.

Někteří lidé ze štábu si rovněž všimli, že si herečtí kolegové moc dobře rozumějí i mimo natáčení. I když se to Rybová může s Prachařem snažit sebevíc vylepšit a snažit se být pozitivní, i ona je pouze člověk. Nebylo by to poprvé, kdy by se mezi kolegy odehrál románek, protože to jeden z nich měl v soukromém životě zrovna špatné.

Má to logiku, herci spolu prostě tráví hodně času a mají prostor se svěřit. Někteří tvrdí, že Prachař si může za všechno sám a svoji ženu do náruče jiného dohnal svým chováním. A je vlastně úplně jedno, jestli je to Martin Finger, nebo se objeví někdo úplně jiný.

Potřebují znovu najít porozumění

Rybová s Prachařem jsou opravdu hezký pár, o tom žádná. Navíc toho spolu hodně prožili, překonali překážky, které by jiné partnery možná navždy rozdělily. Z toho důvodu by měli zkusit vztah slepit, pokud mají problémy.

Protože nevěříme tomu, že by láska úplně vyprchala. Možná ji jen potřebují znovu najít a dát společnému soužití nový impulz. Zřejmě by stačilo, kdyby Prachař manželce věnoval víc pozornosti...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden