Moje sladké tajemství

Dohnal ji k závislosti její vlastní manžel?

Užírala se samotou, proto prý skončila na dně.

O tom, že manželka Jiřího Krampola (80), Hanka (57), měla velké psychické problémy, které svého času řešila alkoholem, se dávno ví. I přesto, že mu díky ní přibyla ve tváři nejedna vráska, své ženy se slavný bavič nikdy nevzdal a po celou dobu ji podporoval.

Dnes, když už se podle všeho Hanka cítí mnohem lépe, vyplouvají na povrch důvody, které jí do náruče alkoholu vehnaly. A zdá se, že v tom měl prsty tak trochu i sám Krampol. Seděla sama doma a nudila se Do jisté míry by se dalo říct, že veřejnost Hanku brala jako zkrátka „tu od slavného Krampola“.

Většinu svého času měla manželka baviče trávit doma, kde se nudila a užírala se údajně svou neužitečností a steskem po zesnulé mamince. S manželem odmítala chodit do společnosti a uzavírala se do sebe. Psychické problémy tak na sebe nenechaly dlouho čekat, stejně tak i zdánlivé vysvobození v podobě alkoholu a obrovského množství cigaret. Krampolová, která je nyní jako vyměněná, se nechala slyšet, že už chce být konečně v pohodě. Hlavně kvůli Jirkovi, který si to zaslouží. Ten se totiž teď o svou ženu stará doslova ukázkově.

Trápí ho svědomí? I na nedávné dovolené v Tunisu jí byl velkou oporou, když opět zkolabovala. „Jirka je teď ke mně nějaký štědrý,“ uvedla s tím, že jí koupí prý vše na co si ukáže, jen když bude spokojená.

Dokonce jí vyvařuje. Zdá se jako by se jí snažil všechno zlé vynahradit..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden