Moje šťastná hvězda

Dohnala Dana Hůlku zoufalost k exmilence?

Pořídí si konečně vytoužené dítě?

V poslední době nemluví DANIEL HŮLKA (48) o ničem jiném, než jak se chce usadit a pořídit si rodinu. Plány mu však hatí jak jeho špatný výběr potenciálních maminek, tak i skutečnost, že když už nějakou vybranou má, dlouho to s ní nevydrží.

Přesně tak tomu bylo i v případě jeho poslední přítelkyně, tanečnice JOHANY HÁJKOVÉ (32), kterou ještě v lednu požádal o ruku, aby se už v únoru jejich cesty rozešly. „Mrzí mě to, ale život jde dál,“ nechal se tehdy slyšet Hůlka, který si z rozchodu opravdu těžkou hlavu nedělal. Zato starost, s kým počne své vytoužené dítě, mu zůstala dál. Ve vší zoufalosti tak zřejmě Dana nenapadlo nic lepšího než se vrátit ke své bývalé přítelkyni ANNĚ, s níž randil před třemi roky.

Pohlednou zrzku si okamžitě k sobě nastěhoval, svěřil jí klíče od svého domu, a dokonce ji nechává věnčit svého chlupatého čtyřnohého miláčka. Otázkou však je, zda Hůlka dělá dobře, že znovu vstupuje do stejné řeky. Přece jen, když se tehdy rozcházeli, zřejmě k tomu měli pádný důvod a těžko říct, zda po pár letech veškeré neshody, které mezi sebou měli, dokázal odvát čas. Nezbývá než si počkat, zda se zpěvák konečně dočká svého vytouženého štěstí, nebo zda opět šlápl vedle.

Je Anička tou, která zkrotí vášnivého zpěváka?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden