Moje sladké tajemství

Dohnala ji krize do náruče jiného?

Oblíbenou herečku Pavlu Tomicovou (57) mají diváci zafixovanou jako tu vždy usměvavou ženu plnou energie, která jim dělala radost například v seriálu Ulice nebo nyní v Krejzových. Jenže v poslední době se zdá, jako by se sympatická Pavla začala měnit před očima.

Zmizel jí úsměv ze rtů Ještě na podzim doslova zářila v tanečním pořadu StarDance, jenže jakmile dotančila, s jejím šťastným úsměvem byl konec. A jak okolnosti posledních dní naznačují, něco zásadního se v jejím životě změnilo.

Souvisí to snad s tím, že když je pracovně v jednom kole, zapomíná alespoň na to, že u ní doma není všechno v pořádku? Má snad problémy se svým manželem hercem Ondřejem Malým (53)? Jak se totiž zdá, Tomicová se stále více zanedbává a vypadá to, jako by jí bylo naprosto jedno, jak vypadá, a co si o ní lidé myslí.

Dokáží nakonec údajnou krizi společně zdárně překonat?

Manžel už ji nemotivuje Celá situace vyvrcholila nedávno, když se dostavila na jednu tiskovou konferenci naprosto nenalíčená a také s mastnými, na první pohled neumytými vlasy. „Měla jsem důležitější věci na práci,“ sdělila po dotazu, proč se neupravila, Tomicová.

Po krásné Pavle, která byla během StarDance naprosto okouzlující, jako by se slehla země. Dokonce se zdá, že už nabrala zpět i všechny kilogramy, které tak pracně během tréninků shodila. A to ji všichni schválili a obdivovali, včetně známých celebrit či diváků.

Otázkou tedy zůstává, co se v jejím osobním životě odehrálo, že na sebe naprosto rezignovala. Jako by ji snad už nemotivovalo ani to, aby vypadala krásná pro svého manžela. Může se dokonce zdát, že jí je zcela jedno, co si o ní myslí.

Zlomil jí srdce? Po konci Star-Dance se dokonce spekulovalo o tom, že se Pavla tenkrát zakoukala do svého tanečního partnera Marka Dědíka (36), který ji dovedl až do samotného finále soutěže.

Na obrazovkách totiž bylo dost viditelné, že je Pavla po jeho boku šťastná, a že si užívala každý společný tanec. Jenže když měli následně pokračovat v tanci na různých akcích, najednou se nechala herečka slyšet, že s tancem končí, a že už ji na parketu asi nikdo nikdy neuvidí.

A Dědík zase prohlásil, že už nebude účinkovat v dalších řadách StarDance. Všechny tyto okolnosti jako by nahrávaly spekulacím, že se mezi nimi muselo stát něco vážného. Vyznala mu snad Tomicová své city, ale on ji tvrdě odmítl? To už se asi nikdy nikdo nedozví.

Každopádně se celá aféra jistě dotkla jejího manželství. Už se kouká po jiném? Dokonce se začalo šuškat i o tom, že už se snaží hledat útěchu u nějakého jiného muže. Údajně by to mohl být právě někdo ze seriálu Krejzovi.

Zatím se nám sice nepodařilo vypátrat o koho se přesně jedná, ale prý by to mohl být herec Martin Zounar (52), který sice momentálně randí s psycholožkou Kateřinou (39), nicméně i nad jejich vztahem se mají teď stahovat mračna.

A nejeden fanoušek Pavli či Martina by řekl, že by se tito dva k sobě náramně hodili. Však mají podobný smysl pro humor a dohromady by jistě tvořili energií nabitý a veselý pár. Nebude opakovat staré chyby? Navíc není žádným tajemstvím, že už si Tomicová jedním rozvodem, který provázela pořádná aféra, prošla.

Kdysi totiž roky přehlížela, že byl její exmanžel homosexuál. I když to sama tušila, nechtěla rozbít rodinu, a tak dlouhou dobu doufala, že se celá situace nějak vyřeší. Nicméně proti manželově orientaci nemohla bojovat, a proto se nakonec po desetiletém manželství rozvedli.

Pro Pavlu to jistě byla cenná lekce a možná, že si z ní odnesla i ponaučení, že pokud nebude v dalším vztahu šťastná a ucítí, že jim to zkrátka neklape, nebude už ztrácet tolik času, jako tehdy s prvním mužem.

Třeba se ale tentokrát údajná mračna nad jejím vztahem opravdu rozplynou a herečka bude opět šťastná..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden