Moje šťastná hvězda

Dojde brzy na svatbu?

Půl roku sice zpěvačka Dara Rolins (49) úzkostlivě tajila svůj vztah s jedním z nejúspěšnějších českých fotbalistů Pavlem Nedvědem (49), v současné době už se ale nebojí do celého světa vykřičet, jak moc je šťastná.


Jasným důkazem je i to, že vyrazila na dovolenou do luxusního horského střediska nejen s Nedvědem, přibrala také svoji jedinou dceru Lauru (13). A právě to je podle lidí z jejího okolí znamením, že si je zpěvačka svým vztahem opravdu jistá.


Dcera totiž pro ni vždy byla na prvním místě a Rolins nikdy nebyla tím typem, který by jí každých pár týdnů představoval nové strýčky. Pokud už někoho přivedla do života své dcery, musela to být opravdu velká láska.


Naposledy se tak stalo se slovenským rapperem Rytmusem (45). Ten už se ale od jejich rozchodu stačil oženit a založit rodinu. A zpěvaččini blízcí by to samé přáli i jí.


Milencům navíc v současné době už nic v cestě nestojí. Před pár týdny totiž Nedvěd prozradil, že je konečně rozvedený. Možná že se tak i Dara nakonec dočká svého vytouženého velkého dne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden