Moje šťastná hvězda

Dojde jí brzy s partnerem trpělivost?

Moje šťastná hvězda

Na vdavky čeká marně. Bláhově si myslela, že když svou frustraci vykřičí do světa, něco se změní. Štěpánek ale dělá, jako by se nic nedělo!

K dokonalému štěstí chybí KRISTÝNĚ LEICHTOVÉ (36) už jen veselka. Jak se ale zdá, svého snu se možná nedočká. Zajde to nakonec až tak daleko, že si začne za VOJTĚCHA ŠTĚPÁNKA (37) hledat náhradu?

Když hvězda seriálu 1. MISE Kristýna Leichtová (36) poznala budoucího šéfa činohry Národního divadla moravskoslezského Vojtěcha Štěpánka (37), byla štěstím bez sebe. V lásce totiž dlouho tápala. Několik vážnějších vztahů sice už za sebou měla, nikdy to ale neskončilo tak, jak si představovala – že by se stala matkou a stanula s mužem svých snů před oltářem.

Se sympatickým Štěpánkem to nakonec vzali poměrně hopem, netrvalo totiž dlouho a krásná herečka mu povila dceru Dorotku (3), o necelé dva roky později přibyla ještě malá Rozárka (1,5).

Na první pohled dokonalá rodinka. Avšak i jejich vztah má své mouchy a Leichtová se

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden