Můj čas na kafíčko

Dojde teď už jeho fanouškům trpělivost?

Můj čas na kafíčko

Začátkem března čeká Mareš vytouženého třetího potomka, ale radost se mísí s obavami… Budou mít na luxusní život dostatečné příjmy?

Když jdou některé věci skvěle, jiné mají tendenci se zásadně zadrhnout a přesně to je případ nejbohatšího českého moderátora Leoše Mareše (45). Tomu se splnil sen počít se svojí druhou manželkou Monikou Marešovou (40) dítě, vzápětí mu ale začaly úplně nové starosti…

Když loni v březnu slavila Monika Marešová, rozená Koblížková (40), druhá manželka Leoše Mareše (45), své čtvrté kulatiny, tak už to skoro vypadalo, že zůstane až do smrti pouze jeho manželkou a pro jistý okruh veřejnosti módní ikonou.

Neuběhl totiž dlouhý čas od doby, kdy byla módní redaktorkou nepříliš významného čtrnáctideníku, do doby, kdy se stala asi nejdráž oblékanou a opečovávanou ženou v Česku (což k postavení ikony u nás bohatě stačí). Leč její hlavní

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden