Můj kousek štěstí

Dojdou mu dřív trička, nebo nervy?

Čeho moc, toho příliš. Hvězda Slunečné by si měla dávat pozor, aby se její láska dříve, či později nezměnila v závislost. Už teď je k tomu totiž na nejlepší cestě.

Páreček k pohledání. Tak by se dala charakterizovat dvojice Eva Burešová (27) a Přemysl Forejt (34), kteří prožívají první rok vztahu. A jsou očividně pořádně zamilovaní.

Sociální sítě hojně zásobují láskyplnými fotkami, ze kterých se mnohým může dělat až mdlo, a jeden bez druhého nedají ani ránu. Jejich vztah navíc Eva nově povýšila ještě na úplně novou úroveň. Přiznala se totiž, že už nosí i Forejtovo oblečení.

Ještěže mají stejný styl!

„Máme s partnerem společnou skříň, můžu nosit i jeho věci,“ chlubí se herečka, která si tak jistě naplno užívá fakt, že mají se zpívajícím šéfkuchařem nejen stejný vkus, ale i podobnou postavu. Může tak tahat jeho trička i kalhoty dle libosti. A to se vyplatí! Po jejím příteli se jí teď navíc určitě hodně stýská.

Tíha odloučení

Dlouhovlasý kuchtík musí trávit čím dál tím více času v Olomouci, kde má svou vlastní, poněkud netradiční, restauraci. Tu po pandemii znovu otevřel a nemůže už být tak často v Praze se zamilovanou Burešovou, které tedy tím pádem zůstaly jen oči pro pláč, prázdná postel a jeho obnošená trika. Nu, co se dá dělat, byznys zkrátka nepočká, i kdyby si půvabná bruneta rvala vlasy sebevíc.

Přehání to?

Eva byla zkrátka zvyklá, že poslední měsíce trávili společně spoustu času. Chvíli bok po boku pracovali na show Tvoje tvář má známý hlas a brzy spolu začali žít. To jí náramně vyhovovalo, a dokonce před nedávnem začala mluvit i o svatbě.

Znovuotevření restaurací jí tak evidentně vypálilo rybník. S náhlým odloučením se zjevně nemůže vyrovnat, a tak bere útokem alespoň Forejtův šatník, aby měla pocit, že je stále s ním.

Možná by ale měla spíše přibrzdit, aby ho svou přílišnou horlivostí neodradila. Jemu, zdá se, zatím imponuje, že bez něj jeho přítelkyně nemůže být, ale jak se říká, všeho moc škodí.

Vzal ji k vodě

On se ale zřejmě rozhodl, že napjatému období jejich vztahu předejde jinak. Udělal si volno a přítelkyni vyvezl za sluníčkem na Mallorku. Tam strávili sice jen dvě noci, než se šéfkuchař musel vrátit do práce, jeho lišácký tah se však podle všeho vyvedl, protože Burešová poté zářila jako měsíček a nadšeně se fanouškům na internetu chlubila, jak báječný výlet si užila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden