Můj kousek štěstí

Dojemný vzkaz tátovi do nebe

Nahoru „na obláček“ poslala svému otci vzkaz, který mnohé její kolegyně vzal za srdce. Tereza Brodská (53) nikdy nezapomene na tatínkovy narozeniny. Koncem loňského roku by mu bylo sto jedna let, Vlastimil Brodský (†81) ale odešel dobrovolně v roce 2002.

„Chybí mně tvá moudrost, sečtělost, smysl pro humor, rady, drcnutí do zad jako projev lásky! Pusu posílám.“ Těmito slovy podbarvila fotografii, zveřejněnou na internetu, na níž coby mladá dáma, možná pětadvacetiletá, sedí se svým tátou na lavičce v parku a mezi sebou mají loveckého psíka, kterému z legrace nadzvedávají jeho dlouhé chlupaté uši.

Byl to tehdy jeden z krásných letních dnů, které otec s dcerou strávili společně. Představitelka drbny Jany Kratinové z televizního diváckého hitu Slunečná má teď po skončení seriálu dost času na sebe a také na vzpomínky. Těžko říct, jak dalece je sdílí se svou matkou Janou Brejchovou (81), která je dlouhodobě nemocná a návštěvy nepřijímá, právě jen kromě své dcery.

„Maminka už je ve svém světě a možná je dobře, že už si to neuvědomuje,“ přiblížila nedávno Tereza Brodská stav své matky, umístěné v léčebně dlouhodobě nemocných. Jejich kontakt je navíc velmi komplikovaný i kvůli pandemii. Hvězda seriálu ZOO ale bere život bez zbytečně velkého sentimentu, soustředí se na práci, a když si chce udělat radost, potěší se úspěchy svého syna Samuela Slavíka (25) a zejména čerstvou vnučkou, kterou jí synek pořídil letos v dubnu.

Tehdy to byla překvapivá zpráva, ale ne pro ni, ačkoli musela o těhotenství na přání Samuela mlčet. „Už dávno jsem chtěla být babička. Chci, aby mě všichni oslovovali babi,“ napsala hned na internet všem svým známým, kteří jí gratulovali.

Její štěstí od té doby nezná mezí a je rozhodně podle všech jejích projevů větší, než při přebírání dvou Českých lvů. Její manžel, fotograf Herbert Slavík (58) je s ní už celých 25 let, a to je také důvod k radosti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden