Moje sladké tajemství

Dokázal si získat srdce žen po celém světě

Moje sladké tajemství

Aby tehdejší mocní zničili pověst oblíbeného herce, tak o něm rozhlásili, že točí porno!

I když charismatický Slovák Juraj Kukura (71) vypadá jako namyšlený svůdník, opak je pravdou. Je totiž přes třicet let ženatý a navíc tvrdí, že jeho pověstné herecké umění za moc nestojí

Budoucí idol dívčích a ženských srdcí Juraj Kukura (71) se narodil 5. března 1947 v Prešově. Za noblesní
chování, kterým je dnes proslulý, prý vděčí svým rodičům, kteří pracovali jako úředníci. Jako mladý chlapec Juraj přemýšlel o úplně jiné profesi, než je herectví.

Herec nebo stavař?

Po základní škole nastoupil na stavební průmyslovku, a nebýt oné pověstné náhody, tak by dnes byl zřejmě stavebním inženýrem nebo architektem. Jenže on miloval kulturu, a tak už jako student posílal své příspěvky do časopisu Film a divadlo.

Právě díky kvalitě svých textů se stal brzy redakčním elévem a měl tak možnost proniknout do divadelního prostředí. Brzy také padl do oka režisérovi Ivanu Balaďovi (†78), který ho pak

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden