Můj čas na kafíčko

Dokázala by se bez něj herečka uživit?

Už dlouho se spekuluje, jak vlastně režisér Vojtěch Moravec (35) dokázal zkrotit hvězdu seriálu 1. MISE Sandru Novákovou (40).

Ta měla ještě před lety ráda divoký, bezstarostný život a rozhodně nevypadala, že by někdy měla být oddanou partnerkou a skvělou maminkou, jako tomu je nyní. Co je pravým důvodem její proměny?

 Je s Vojtěchem Moravcem (35) Nováková jen kvůli rolím?

Má díky němu spoustu rolí

Říká se, že si ji dokázal Moravec omotat kolem prstu jen proto, že jí dohazuje role. Sandra Nováková se totiž podezřele často objevuje v projektech, které její partner režíruje. Zahrála si v Sestřičkách Modrý kód, nyní hraje v 1. MISI a rovněž měla role ve filmech Hádkovi či Matky.

Nejinak by tomu navíc mělo být i v budoucnu. Moravec se svým týmem totiž připravují na příští rok seriál Pod hlubinou a i tam by si kromě jiných herců a hereček měla Nováková zahrát.

Objevila by se bez něj vůbec v televizi?

Nechceme být zlí, ovšem říkali jsme si tak v redakci, jestli by se vlastně herečka dokázala bez svého partnera uživit. Projektů, ve kterých se objevila a neměl v nich prsty Moravec, totiž za poslední roky bylo opravdu málo.

„Když vás nikdo neobsadí, musíte si film udělat,“ prozradila v nedávném rozhovoru. Není to ale jen Nováková, koho režisér do filmu tak trochu „z protekce“ obsazuje. Ve snímku Hádkovi se totiž objevil i jejich společný syn Mikuláš (6). Tomu se říká „malá domů“.

V seriálu 1. MISE hraje jednu z hlavních rolí.

Prosadí se Moravec také v budoucnu?

Výhledově ale může vyvstat problém, neboť i když se Moravec snaží být hodně kreativní, jeho filmy a seriály nemají příliš vysokou sledovanost a ani hodnocení od diváků. A je možné, že v budoucnu už jeho projekty, zejména na Primě, nebudou dostávat tolik prostoru.

Ještě k tomu, když má silnou konkurenci třeba v Biseru Arichtevovi (45), manželovi herečky Veroniky Arichtevy (36), jehož projekty Slunečná, ZOO či Kukačky jsou naopak velmi oblíbené a povedené.

Uvidíme tedy, jak to nakonec dopadne. Pravda ale je, že vztah Moravce a Novákové působí poslední dobou spíš jako pracovní než milostný. Ještě k tomu, když se stále nemají ke svatbě, ačkoli ji plánují.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden