Moje šťastná hvězda

Dokázala dva roky tajit románek s kolegou?

Moje šťastná hvězda

Její nevinná tvář dokáže zmást i přátelé. Co všechno o ní diváci nevědí?

Do povědomí diváků se zapsala odvážnou scénou. Od té doby však MARIKA ŠOPOSKÁ (31) žádné pozdvižení nevzbudila. Až doteď. Vyměnila manžela za kolegu?

Když se v roce 2016 svlékla před kamerou, všichni si mysleli, že to bude pořádná divoška. Ke všemu když kývla na to, zahrát si lesbickou scénu.

Postupem času se ale ukázalo, že je Marika Šoposká (31) ve skutečnosti velmi zásadová a introvertní žena, která žádné pozdvižení nevyhledává. Všichni diváci si ji okamžitě zamilovali a těšili se, kdy ji uvidí v nějakém seriálu.

Když pak nastoupila do Ordinace v růžové zahradě, stala se miláčkem národa. Nyní však údajně vyplouvají na povrch věci, které její pověsti příliš nelichotí. Skutečně má tak harmonické manželství, jak se snaží

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden