Moje šťastná hvězda

Dokázala vážně Gondíková Langmajera zkrotit?

Moje šťastná hvězda

Ženám zkrátka nedokáže odolat. Herci prý začal chybět adrenalin, který prožíval jen se svými milenkami. Uchýlí se znovu k nevěře a zničí své manželství?

JIŘÍ LANGMAJER (55) vděčí ADÉLE GONDÍKOVÉ (47) za mnohé. Přesto se i nyní prý čas od času uchýlí ke starému způsobu života. A tolerantní herečka o tom nejspíš nemá ani tušení!

Jako vojín Kouba v komedii Copak je to za vojáka sváděl ženy na potkání. Ani reálný život Jiřího Langmajera (55) nebyl moc odlišný. Zkrotit ho se povedlo až Adéle Gondíkové (47). Nebo si to alespoň myslela. Charismatický herec je sice po jejím boku šťastný, pudy jsou však někdy zkrátka silnější než on sám.

První manželku trápil

I učitelka Kamila (50) a kdysi naivně věřila, že ho dokáže změnit. Povila mu dvě dcery, jenže Langmajer ne a ne přijít na chuť rodinnému životu. Manželka tak trpělivě snášela jeho zálety, protože věděla, že se vždycky vrátí domů.

Měl pletky s kolegyněmi

Do jeho spárů padla například Ivana Jirešová (43), kterou pak vyměnil za bývalou hvězdu Ulice Mášu Málkovou (37). Asi nejznámější milenkou ale byla

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden