Můj čas na kafíčko

Dokáže být krásný hezounek Gránský věrný?

Talentovaný krasavec David Gránský (25) je doslova v jednom kole! Jak se popasuje se všemi nabídkami, které se mu sypou na hlavu? Poprvé jste ho mohli vidět téměř před deseti lety jako nenápadného dospívajícího puberťáka v populární talentové soutěži X Faktor, kde se prosadil hlavně zpěvem.

Předvedl ale i slušný herecký talent v rámci druhé řady megashow Tvoje tvář má známý hlas. Dnes už hraje ve filmech i seriálech, moderuje oblíbený televizní pořad Top Star magazín a dělal dokonce porotce v taneční soutěži Czech Dance Masters. Nebude taková valící se popularita na mladinkého sexy hezounka až příliš? A jak ustojí jeho skoro osmiletý vztah s přítelkyní Nikolou?

Nepotká náhodou novou lásku?

Ta je sice, jak David tvrdí, velmi tolerantní, ale možná právě to může mladého sympaťáka zahnat do úzkých. Jen málokdo by dokázal odolat zástupu okouzlených fanynek, které na něho číhají na každém kroku. David je ale zatím klidný. Ačkoli zná svou přítelkyni Nikolu už od svých dvanácti let a chodit spolu začali v pouhých sedmnácti letech, prý se podle svých slov stihl vyřádit až až. Kdy to ale stihl? Nelže si spíš David trochu do kapsy? „Začal jsem se vším docela brzo, ne tedy ve dvanácti letech, ale brzo. Stačil jsem se vyblbnout. Teď sekám latinu,“ dušuje se pohledný manekýn. Zahodí svůj dlouholetý vztah pro chvilkové rozptýlení? Situace je o to komplikovanější, že by takovým románkem ohrozil i rodinný byznys. David totiž dělá optice, ve které pracuje Nikola a její rodiče, tvář.

Nepotřebuje už trochu přistřihnout křídla?

Frajer, či sympaťák?

Kvůli velkému zájmu už dokonce začal nějaké stálé kšefty, které ho vynesly na výslunní, odmítat. Nově třeba Davida neuvidíte v primáckém Ohnivým kuřeti, ale zato se ujal jako mladý doktor v Modrém kódu. Zpráva o tom, že bude mode- rátorem v rádiu, byla sice jen vymyšlená, ale prý by takovou ani nepřijal, protože nehodlá být takzvaným spojovákem mezi písničkami. Nezačíná tak Davidovi trochu narůstat hřebínek? Už na konzervatoři si uměl pořádně dupnout a kvůli velké hádce musel dokonce opustit školu. Usměrní se talentovaný mladík sám?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden