Moje sladké tajemství

Dokáže jí být Forejt oporou?

Zjistí nakonec, že se budou muset rozejít?

Po pár měsících vztahu se herečka ze seriálu Slunečná Eva Burešová (27) a šéfkuchař Přemek Forejt (33) stále ještě vznášejí na obláčku. Jenže postupně se začíná ukazovat, že si tihle dva možná nejsou souzeni.

Jak dlouho zůstane bezbrannou vílou?

Není pochyb o tom, že Eva Burešová nepotřebuje muže, aby se o ni postaral. Sebe i svého syna Nathaniela (3) dokázala vždycky uživit sama. Jenže jak sama přiznává, vždycky toužila po někom, o koho by se mohla opřít a být na chvíli bezbrannou vílou.

A právě tady dostává její vztah s televizním šéfkuchařem vážné trhliny. Forejt má svoje podnikání v podobě známé restaurace, ale hlavně milovanou dceru Stellu (6) na Moravě, a dost často proto nemůže být své partnerce k dispozici tak, jak by možná potřebovala.

Eva se sice může tvářit jako chápavá partnerka, faktem ale je, že jejich vztah začal a dosud probíhal v době pandemie, kdy Přemek restauraci nemusel věnovat tolik času, jako tomu nepochybně bude v budoucnosti.

Je tohle muž, jakého si vysnila?

A další věcí, na niž někteří z hereččina okolí upozorňují, je fakt, že Přemek je dost zaujatý sám sebou a svým vzhledem. Dokonce nemá problém nechat se vyfotit v ženských šatech s make-upem a na vysokých podpatcích.

„Sedneme si proti sobě a češeme se. Máme natáčky na hlavě a říkáme si, jaký jsme měli den,“ popsala Eva. V počáteční fázi vztahu to možná může působit až výstředně, ale jak dlouho jí nadšení vydrží? Bojovat každý den s partnerem o místo u zrcadla by se mohlo časem omrzet.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden