Můj kousek štěstí

Dokáže Kombucha zastavit rakovinu?

Žije, roste a rozmnožuje se v čaji. Nejznámější zdravotní účinek této léčivé čajové houby je „věčné mládí“. Její pravidelné pití vám totiž zajistí krásnou pleť a železné zdraví.

Tato houba je choulostivá, proto velmi záleží na jejím uskladnění a také manipulaci. Nezapomeňte, že to je živý organismus, který potřebuje správné prostředí pro svůj život a vývoj. Kombucha silně podporuje imunitní systém, probouzí samoléčitelské schopnosti, vychytává volné radikály a chrání buňky před nežádoucím množením. Je tudíž účinnou zbraní proti rakovině. Podporuje také trávení a obnovu střevní mikroflóry. Je dobré ji tedy nasadit po užívání antibiotik. Odstraňuje zácpu i průjem a detoxikuje organismus. Podporuje funkci jater a ledvin a je vhodnou prevencí proti jejich onemocnění.

Podporuje dlouhověkost?

Kombucha vám bude dodávat energii, dokáže eliminuje únavu a malátnost, podporuje dobrý spánek, zklidňuje nervový systém, její pravidelné pití (zejména večer před spaním) navozuje příjemné a optimistické sny. Popíjení kombuchy udržuje mladistvý vzhled pokožky a zlepšuje funkci mozku a paměti. V neposlední řadě podporuje hubnutí a tedy urychluje metabolismus. Původ Kombuchy, je v Kargasoku, kde žije mnoho dlouhověkých lidí. K nám se dostala z Japonska již před první světovou válkou, byla však pouze zdrojem výzkumů. Rozšířila se až v posledních letech díky renezanci přírodní léčby. Výhodou u všech terapií s kombuchou je, že její užívání nemá vedlejší účinky. Dnes využívají kombuchy i mnozí lékaři, zejména jako účinnou biologickou rakovinnou terapii. V neposlední řadě pomáhá tělu zbavit se nikotinových zplodin z kouření a neblahého vlivu životního prostředí na lidský organismus.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden