Moje šťastná hvězda

Dokáže se o sebe její syn Jaroušek sám postarat?

Moje šťastná hvězda

Vždy se svému synovi snažila dát první poslední. Teď má ale obavu, že už toho brzy nebude schopná. Začíná se bát, že syna dostatečně nepřipravila na to, co ho čeká.

Lásku na celý život sama nepoznala. Stejný osud nejspíš čeká i jejího jediného syna. JAROSLAVU OBERMAIEROVOU (75) trápí nejen zdravotní potíže, ale i otázka, co bude s JAROSLAVEM (40), až tu nebude.

Mateřská láska je snad tou nejkrásnější věcí v životě. Jenže jak už to tak někdy bývá, na druhou stranu může být i velice zničující. To na vlastní kůži poznala i Jaroslava Obermaierová (75). Na milovaného syna Jarouška (40) byla po celý život sama, a tak si k němu vypěstovala možná až příliš velké pouto. Teď trne hrůzou, co s ním bude.

Sil jí ubývá, na některé věci už zkrátka nestačí a moc dobře ví, že tady nebude věčně, aby ho dokázala ve všem zaopatřit. Jak se s tím syn vyrovná?

Pořád nemohla narazit na toho pravého

Okolo krásné Obermaierové se vždy točila spousta mužů, a to nejen pohledných, ale také úspěšných. Ona ale tak dlouho vybírala toho pravého, až

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden