Můj čas na kafíčko

Dokáže si blondýnka Kloubková udržet nového chlapa?

Konečně došlo i na ni! Usměvavá moderátorka nováckých zpráv Kristina Kloubková (41) si už snad svou smůlu s chlapy dostatečně vybrala a teď se zdá, že konečně narazila na toho pravého. Se známým choreografem a baletním tanečníkem a Václavem Kunešem (42) se totiž zná už ze školy, kam chodil o pouhé dvě třídy výš než ona.

Nedávno se spolu jako dávní spolužáci potkali, a i když ze začátku prý nejevil vůbec žádný zájem, nakonec ji pozval na své taneční představení, a pak už byla ruka v rukávě. Aspoň zatím. „Ohromil mě tím, jakou má v sobě moudrost a citlivost. Na to, kolik mu je, mě dostal do kolen se vším všudy,“ rozplývá se zamilovaná Kristina nad svým novým panem Božským. Bude snad brzy také paní Kunešovou?

Zatím to vypadá na lásku z románu...

Chce do toho praštit

Jedno neúspěšné manželství s muzikálovým kolegou Alanem Bastienem (47) má už sice Kristina za sebou, ale to ji v žádném případě neodradilo od dalšího pokusu. „Doufám, že se ještě někdy vdám. Chci se vdávat a přeju si, aby to už bylo napořád,“ nechala se slyšet. Nejdřív to ale nejspíš bude chtít společné bydlení a ani to nemají zatím zamilované hrdličky po několika společných měsících v plánu. Proč? Kristina se bojí, že  Vašek jí totiž může kdykoli pracovně zmizet do Japonska, kde má pracovní závazky, a také malou dcerku Aine. Bojí se tak Kristina dalšího zklamání? Právě jejich děti začínají být trochu kámen úrazu…

Dcera jí na něj přišla z telefonu

Kromě Vaška, jenž vychovává dceru na dálku přes půl světa, má i blonďatá moderátorka doma malou dcerku Jasmínku (5), kterou má s tanečníkem Karlem Moravcem (40). A tu, jak se zdá, nechce po loňském náročném roce rozrušovat. Doktoři jí odhalili v těle zákeřný virus mononukleózy, a tak holčička musela podstoupit i operaci mandlí. Proto před ní zpočátku lásku tutlala. Jenže dcerka jí převezla a našla jí v mobilu fotky s urostlým krasavcem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden