Můj čas na kafíčko

Dokáže si udržet svou partnerku?

Herec známý ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Martin Zounar (52) byl dlouho sám, což ho velmi trápilo. Svoji těžkou samotu špatně nesl, a tak když mu bylo opravdu zle, začal hledat útěchu na dně skleničky.

Zkrotil už démona alkoholu?

To mu ovšem přineslo jen dočasnou úlevu, protože jakmile vystřízlivěl, euforie a pocity štěstí náhle zmizely. Jeho problémy se prohlubovaly, a tak se odhodlal k tomu, že se svým démonem skončí jednou provždy. Když byla jeho závislost na alkoholu v tom nejhorším stádiu, nechal se zavřít do psychiatrické léčebny v Červeném Dvoře, kde mu od závislosti nakonec pomohli. Plný nové energie a chuti do života se vrátil do práce.

Volný čas pak věnoval péči o svou milovanou fenku Limpy. A právě díky ní se seznámil s krásnou pejskařkou Kateřinou (39), z které se náhle stala jeho přítelkyně. „Spojila nás jedna společná vášeň, a to jsou velcí psi. Ona má italské plemeno Cane Corso a já mám německou dogu,“ prozradil zamilovaný Martin. Ten se prý do krásné psycholožky zamiloval během pouhých pár setkání, při kterých společně venčili psy.

Je s ním jeho nová kráska kvůli slávě?

A zatímco výrazně mladší Kateřina ze začátku na Martina pohlížela jako na kamaráda, on měl hned jasno a věděl, že s ní chce zůstat. Okamžitě se stala jeho přítelkyní a hrdě se s ní chlubí. Proč tak spěchal s jejím představováním? Zřejmě už nechtěl být sám. Proslýchá se, že Kateřina neměla vůbec v plánu s ním chodit, jenže svým příliš zbrklým jednáním jí nedal jinou možnost než přijmout fakt, že je veřejně představil jako šťastný a spokojený pár.

Přitom ona by nejspíše dala přednost přátelství. Teď když jsou spolu, tak nemůže jen tak couvnout, aniž by herci nějak ublížila. Problém je v tom, že se Zounar začal samou láskou a spokojeností velmi výrazně zakulacovat, což se štíhlé Katce patrně moc nezamlouvá. Pokud o sebe herec nebude pečovat, tak se může stát, že mu jeho mladá přítelkyně brzy uteče.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden