Moje šťastná hvězda

Dokáže zabezpečit svou rodinu?

Moje šťastná hvězda

Mít kupu dětí a šťastné manželství. To bylo vždycky to, po čem Patrik Děrgel (31) nejvíc toužil. S manželkou Markétou (33), se kterou hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě. má syna Vavřince (4).

Patrik už ale nějaký ten rok naléhal, že by malý potřeboval sourozence. Markéta se na to ale asi ještě necítila, a proto chtěla ještě chvíli počkat. Navíc se jí rozjela pracovní kariéra a chtěla z ní vytěžit co nejvíc.

Nicméně během vánočních svátků už konečně oznámila tu radostnou novinu, na kterou se Patrik tak dlouho těšil – že čeká další miminko. Pocity štěstí a radosti ale měly velmi rychle vystřídat pocity nejistoty a strachu.

Přijde o stálý příjem

Není žádným tajemstvím, že Ordinace v růžové zahradě už na jaře definitivně končí. Diváci se tak s oblíbeným seriálem budu muset po patnácti letech rozloučit. Pro herce to znamená ztrátu stálého finančního příjmu.

Patrik tam je jednou z hlavních postav, jeho měsíční příjem musí být tedy víc než slušný. Když se k tomu připočtou peníze jeho

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden