Můj čas na kafíčko

Dokonale krásná po francouzsku

Francie, zvlášť potom Paříž, je mimo jiné symbolem módy a vznešenosti. Už samy Francouzky působí smyslně a vypadají tak půvabně! A my se teď na ten „zoubek“ jejich osobitého půvabu podíváme!

Vypadat stále svěže, šik a sexy. Skutečná vnější krása ale nespočívá jen v perfektně vyladěném make-upu, účesu či outfitu.Aby tělo vypadalo zdravě a atraktivně, je žádoucí pečovat o něj v prvé řadě zevnitř, dát mu zkrátka „šťávu“ odpovídajícím spánkem, stravou, prostě životním stylem. Budou-li vaše pleť, vlasy a nehty vypadat zdravě samy o sobě, zkrášlování už je jen třešničkou na dortu.

Slunce od těla

Sluneční svit má blahodárný účinek na naši duši, ale už méně příznivý na pleť. Tedy v nadměrné míře. Dbejte na kvalitní krémy nebo oleje s ochranným filtrem. Nikdy nezapomínejte chránit tvář.

Francouzky si ale potrpí na porcelánově bílou pleť nebo jen s bronzovým nádechem. A vypadají jako „políbené“ od sluníčka. Raději vsaďte na samoopalovací krém než se „smažit“ v soláriu!

Zavlažují se

Francie je známá i pro své minerální vody a není divu, že ji francouzské kosmetické značky hojně využívají ve svých produktech. Francouzky pijí vodu pořád a vždy ji mají po ruce. Kupte si pěknou lahev a čepujte si do ní pitnou vodu z kohoutku po celý den. Dostatečný pitný režim je hotový zázrak pro celé tělo!

Prosté a minimalistické

Francouzky mají zdravou míru sebejistoty, díky níž ze sebe nechtějí dělat nikoho jiného, než jsou, a to platí také v líčení. Nepotrpí si na nesmyslné množství kosmetiky všech barev a typů.

Sázejí na kvalitní značky a produkty, které se jim osvědčily. Francouzské ženy si nanášejí make-up jen proto, aby vypadaly svěže, ne aby vypadaly bezchybně.

Mají kvalitní parfém

Francouzské dámy se narodily v zemi parfémů, a tak si na ně velmi potrpí. Pro každou ženu se ale hodí jiný, měl by tedy odpovídat vaší osobnosti a stylu. Samozřejmě lze zohledňovat i roční období či příležitost, např. těžší parfém volit jen na večírek.

Pleť jako samet

Vyzkoušejte micelární vodu s glycerinem, která odpovídá potřebám pokožky vystavené negativním účinkům znečištěného ovzduší. Účinně zbavuje pokožku nečistot, vyplavuje prach a škodlivé částice. Aktivní micely efektivně odstraňují make-up. Obsahuje 95% složek přírodního původu. Více na www.ziajaprotebe.cz

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden