Můj kousek štěstí

Dokonalé manželství doma i na červeném koberci

Můj kousek štěstí

Na svého idola žen stály ctitelky frontu marně, tenhle chlap celý život miluje jen tu, se kterou je dodnes

On je skvělým hercem a váženým prezidentem karlovarského filmového festivalu. Ona je krásná a inteligentní archeoložka. A už více než čtyřicet let tvoří šťastný manželský pár. 

Ve světě showbyznysu platí za elegána č. 1., a s přibývajícím věkem snad ještě více narůstá jeho nesporné uhrančivé charisma, ze kterého se dodnes podlamují kolena ženám všech generací. Jiří Bartoška (74), který se zapsal do srdcí diváků jako výborný herec, ale přitom k této profesi přišel, jak se říká, jako slepý k houslím.

„Řekl bych, že to povolání našlo mě, ne já jeho. Protože já to fakt dělat nechtěl, dostal jsem se tam v podstatě omylem. A taky zásluhou štěstí, protože to je v naší branži extrémně důležité.“ říká s odstupem času.

Nápad Švandové

Jeho štěstí ale dopomohly dvě, dnes velmi známé, krásné dámy. Hercem být sice nechtěl, ale k umění měl blízko už od mládí. Rád maloval a chtěl se stát kunsthistorikem. Po studiích na pardubickém gymnáziu se tedy chtěl

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden