Staré dobré časy

Dokonalé manželství neohrozila ani nevěra

Staré dobré časy

Herci Jan a Viktor Preissovi se potkali na schodech. Vzali se a vydrželi spolu celý život.

Patří mezi nejstabilnější manželství v českém showbyznysu. Vzali se totiž už v roce 1969 a od té doby jsou spolu. A nerozdělilo je ani jedno nemanželské dítě.

Jejich společná cesta životem začala na schodech. Studenti DAMU Jana Drchalová a Viktor Preiss kolem sebe nejprve nevšímavě prošli, aby se vzápětí otočili a… Oči budoucích manželů se poprvé setkaly. A jiskra, která tenkrát mezi nimi přeskočila, zažehla lásku jako trám.

Svatba jenom ve čtyřech

Na většinu věcí mají stejný pohled. Třeba v tom, že pro oba to tenkrát byla láska na první pohled. Jak bylo tenkrát dobrým zvykem, nějakou dobu spolu „jen“ chodili.

A když o rok starší Viktor dokončil vysokou školu, požádal svou vyvolenou o ruku. Prý si tenkrát vůbec nedokázala představit, že by mu dokázala říct ne.

A tak to neudělala a na Novoměstské radnici v Praze se sešli i s dvěma svědky, aby si řekli „Ano“ na celý život. Vloni tomu bylo už padesát let.

Najednou měla zodpovědnost i za rodinu

Velká změna to tenkrát byla hlavně pro Janu. „Byla jsem dlouho důvěřivá jako dítě,“ vysvětlovala s tím, že se to změnilo ve chvíli, kdy

Zbývá vám 71% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden