Staré dobré časy

Dokonalé manželství ukončila Válka Šípových

Staré dobré časy

Marcela Holanová si ještě ráno nebyla jistá, jestli si má Karla Šípa doopravdy vzít.

Dlouho byli považováni za jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu. On jí psal texty plné zamilovaných veršů, ona je pak na pódiu zpívala. Nakonec se z nich stali úhlavní nepřátelé.

Marcela Holanová měla cestu ke slávě o trochu rychlejší. Vždyť o tom, že se jednou stane  zpěvačkou, odmalička snila. A když se na střední ekonomické škole učila slavné „má dáti, dal,“ studovala současně soukromě i zpěv.

Geny podědil po otci

Karel Šíp, vlastním jménem Karel Jan Feurfeil, měl hudební geny v krvi. Jeho otec Karel Hugo Feuerfeil (uměleckým jménem Šíp) byl totiž operetním zpěvákem a hercem v ostravském divadle.

Vždycky se mu líbilo stát na jevišti a bavit lidi. Nakrátko si od toho odskočil, když studoval střední filmovou školu v Čimelicích. Po maturitě nastoupil do Československé televize jako asistent produkce.

Přišel se podívat na tu novou

Společně se potkali v kapele Faraon. Karel tam krátce předtím skončil, ale přišel se podívat na zkoušky, na kterých měla Marcela

Zbývá vám 75% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden