Moje sladké tajemství

Dokonalé nehty po celý týden

O nehtech, které vydrží krásné celých sedm dní, sní snad každá žena. A díky nám se vám to splní!

Krásné a upravené ruce jsou naší vizitkou, o to více zamrzí, když zainvestujete nemalé peníze do drahého laku a on se i i přesto začne po dvou dnech z nehtů loupat. Poradíme vám pár tipů, díky kterým vás tohle už trápit.

Neustálé lakování a odlakování nehtům příliš neprospívá. Naštěstí existuje pár triků, které vám pomohou. Nedělá jim například příliš dobře, když se před jejich úpravou naložíte do vany. Nehet je totiž porézní a vodu do sebe „nasaje“, takže k němu potom lak už nepřilne tak dokonale.

To samé platí i pro výživné olejíčky. A nezapomeňte nehty před lakováním odmastit alkoholem.

Podkladový lak

Základem krásných nehtů je bezbarvý podkladový lak. Má speciální složení, které umožní barevnému laku snáze přilnout k nehtu, a ten pak vydrží déle.

Pokud používáte často výraznější barvy, měl by být pro vás tento lak samozřejmostí. Dokáže totiž zabránit tomu, aby se pigment dostal přímo do nehtového lůžka a způsobily jeho zažloutnutí.

Zásady lakování

Ať už se jedná o podkladový, barevný nebo krycí lak, vždy je nutné nanášet ho i na hrany nehtů.

Jednotlivé vrstvy tak uzavřete a sníží se tak pravděpodobnost nežádoucího odlupování. Pokud se vám nehty třepí, bývá to většinou první známkou nešetrného odlakování. V takovém přípradě se pokuste nehty alespoň dva až tři dny nelakovat, nebo je potáhněte gelovým lakem, pod kterým budou mít čas se zregenerovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden