Moje šťastná hvězda

Dokonale utajená svatba?

Je snad možné, že se herečka stala potají manželkou svého dlouholetého partnera?

Některé celebrity milují pozornost novinářů. To ale není případ sympatické herečky Dany Batulkové (65), která si naopak soukromí pečlivě střeží. Utajila snad i to, že se podruhé vdala?

Spekulovalo se, že je konec a herečka ze seriálu Dobré zprávy či Slunečná Dana Batulková (65) skončila po letech sama. Jenže podle našich informací to nebyla pravda a naopak v jejím vztahu s divadelním režisérem Ondřejem Zajícem (54) mělo dojít k velmi radostné události. Anonymní zdroj z blízkého okolí herečky nám prozradil, že se měli před časem potají vzít.

Hlavně nic neprozradit

Mělo se jednat o malou svatbu, kam byli pozváni jen ty skutečně nejbližší a všichni měli jasný úkol - nesmí o tom nikomu říct, aby se nedostala pod drobnohled médií. A to se evidentně podařilo na jedničku!

Možná i proto na nás působí herečka v posledních měsících tak spokojeně, díky svatbě možná cítí, že to s ní skutečně Zajíc myslí vážně a nemá v plánu „vzít do zaječích“, jak se mnohokrát spekulovalo.

Opravdu jí byl vždy věrný?

Nejvíce pak v uplynulém roce, kdy měl dokonce podle různých drbů a spekulací tajit Batulkové milenku, se kterou se seznámil v divadle. Tehdy to s jejich láskou vypadalo skutečně bledě.

Naštěstí se ale nepodařilo žádnému bulvárnímu plátku odhalit, kdo ona údajná milenka je, tudíž se nejspíš jednalo o prachsprostou pomluvu. Nebyla to ale jediná krize, kterou si během jejich vztahu měli projít.

Ta největší měla proběhnout z kraje  roku 2022, kdy se herečka přiznala, že na dovolenou neodjela se svým partnerem, ale kamarádem Miroslavem Trávníčkem. „Skvělé, rychlé rozhodnutí! S kamarádem Mírou na Madeiře,“ pochlubila se na sociálních sítích.

Tehdy se povídalo, že nešlo o kamaráda, ale o milence, nicméně nikdy se to nepotvrdilo a jaká je pravda ví dodnes jen Batulková s Trávníčkem.

Dodnes mají v maminčině domě své pokojíčky.

Snaží se být neviditelní

Podobným spekulacím nahrává bezesporu to, že se herečka s partnerem neukazují na veřejnosti. Batulková o něm ani nemluví v rozhovorech a navíc velmi sporadicky sdílí společné fotky na sociálních sítích.

Když už to udělá, většinou se jedná o památky na Vánoc, kdy se sejdou u jednoho stolu i společně s dětmi Marianou Prachařovou (29) a Jakubem Prachařem (40).

Před pěti lety si zcela výjimečně vyrazila herečka s partnerem do kina, nechyběla tehdy ani Mariana Prachařová. Batulková tehdy dělala vše proto, aby to vypadalo, že se Zajícem nic nemá.

Batulkové to se Zajícem vždy moc slušelo a vášnivě se milovali.

O dům pečuje jako o svůj vlastní

Ačkoli do hlediště usedli společně, herečka mezi sebe a partnera tehdy dala bundu. Jednoduše dlouhodobě dělá vše proto, aby nepoutali pozornost a své soukromí si hlídá.

Není ale žádným tajemstvím, že Ondřej Zajíc dlouhodobě žije v jejím domě v pražských Kolodějích. Často tam je navíc k vidění, jak se stará o zahrádku, či něco opravuje.

Evidentně si tak váží možnosti bydlet se svou milovanou partnerkou. Dávalo by tak smysl, kdyby se skutečně vzali. My samozřejmě pátráme a pokoušíme se zjistit, jak to ve skutečnosti jde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden